Startsida

KUNSKAP & ERFARENHET


Kommunikation

Kreategi. Så kallar vi vårt synsätt på kommunikation. Helt enkelt kreativitet och strategi som tillsammans skapar kreategiska kommunikationslösningar. En bra, förnuftig och enkel kommunikationsidé vinner i längden.

Grafisk design

Grafisk design går som en röd tråd genom hela organisationens visuella uttryck. Från offline och online till allt annat som syns såväl internt som externt. Genom att tänka strategisk design får företaget ett kraftfullt och enhetligt uttryck gentemot dess omvärld.

Lösningar online

Den digitala världen utvecklas för varje dag. Att hitta rätt digital kanaler för en organisations behov kräver spetskompetens. Makings digitala rådgivare hittar rätt metoder för att synas och tränga igenom det digitala bruset bäst.

Lösningar offline

Annonsering, kataloger, broschyrer, böcker, DR, inbjudningar, vykort… Making har producerat mängder enheter genom åren till både det lilla företaget och den stora koncernen för många olika syften.

Marknadskoordination

Making kan fungera som organisationens marknadskoordinator på extern basis. Vi går helt enkelt in som resurs och täcker detta behov. Vi kan utarbeta taktiska kommunikationsplaner, sköta mediala kontakter och samordna. Som spindeln i nätet.

Inbound marketing

Rätt utförd närvaro på sociala medier som Facebook, LinkedIn och Instagram kan skapa enastående resultat. Möjligheterna att nå exakt målgrupp är enastående och genom att analysera och följa upp aktivitet i företagets digitala omvärld leder till leads för försäljningsavdelningen att följa upp och bearbeta.

MÄNNISKOR & NÄTVERK


Making Communication AB är en nätverksbaserad byrå och vi skräddarsyr behovet av kompetens till varje uppdrag.

SENASTE NYTT & ANNAT


Making Communication AB är en fullservicebyrå som jobbar med kreategiska kommunikationslösningar – helt enkelt en klok mix av kreativitet och strategi.